Nyheder18. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”London Has Fallen”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til den længe ventede actionfilm ”London Has Fallen”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/london_has_fallen.jpg

Var du vild med hitfilmen ”Olympus Has Fallen”? Og kunne du tænke dig at se den hæsblæsende efterfølger?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til actionbraget ”London Has Fallen”, der har blandt andre Gerard Butler, Aaron Eckhart og Morgan Freeman på rollelisten.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der kører til og med den 2. april.

https://imgix.seoghoer.dk/2003687_london_has_fallen_poster-theatrical_dkposter-londonhasfallen_dan_screen.jpg

Gerard Butler (Gods of Egypt, Olympus Has Fallen) er tilbage som Secret Service Agenten Mike Banning i højoktan actionfilmen ”London Has Fallen”, der er efterfølgeren til hitfilmen ”Olympus Has Fallen”.

Blandt de andre fra den første film, der er tilbage, er Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen, The Dark Knight) som den amerikanske præsident, Benjamin Asher og Morgan Freeman (Olympus Has Fallen, The Dark Knight Rises) som Allan Trumbull, der nu er blevet vicepræsident.

Efter den Britiske premierministers pludselige og uventede død, ankommer hele den Vestlige verdens ledere for at deltage i begravelsen i London.

Men det, der begynder som klodens bedst overvågede og beskyttede begivenhed nogen sinde, udvikler sig pludselig til en diabolsk dødsfælde, der har til formål at dræbe verdens mest magtfulde ledere og fungere som det visuelle startskud til en skræmmende ny verdensorden.

Nu er det op til USA's præsident, hans formidabelt ressourcestærke leder af Secret Service kontingentet og en engelsk MI6 agent, der absolut ikke stoler på nogen - eller noget - at forhindre attentaterne, standse terroristerne og sikre den frie verdens fortsatte beståen…

På rollelisten ses desuden Melissa Leo (Olympus Has Fallen, Fighter), Robert Forster (Survivor, Olympus Has Fallen), Charlotte Riley (In the Heart of the Sea), Sean O’Bryan (Olympus Has Fallen) og Radha Mitchell (Looking for Grace, Olympus Has Fallen).

Filmen er instrueret af den iranskfødte, men svensk bosiddende instruktør, Babak Najafi (Easy Money II: Hard to Kill, Sebbe) efter manuskript af Creighton Rothenberger og Katrin Benedikt (Olympus Has Fallen) og er produceret af Mark Gill (Survivor, Olympus Has Fallen).

Ed Wild (Prisoners of the Sun) har stået bag kameraet, mens filmen er klippet af Paul Martin Smith (Behind Enemy Lines) og musikken er komponeret af Trevor Morris (Olympus Has Fallen, Immortals).

Filmen får premiere 31. marts i landets biografer. Tjek hvilke på kino.dk.

Sponsoreret indhold