Nyheder4. februar 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Lion”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den gribende og sande historie om drengen Saroo. Du deltager i konkurrencen om billetter til ”Lion” lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lion_front.jpg
 Foto: Scanbox

”Lion” er den gribende og sande historie om Saroo Brierley, der farer vild i de kaotiske gader i Calcutta og blive adopteret af en australsk ægtepar.

Du har nu mulighed for at vinde billetter til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til den gribende og sande historie om drengen Saroo. Det eneste, du skal gøre er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 13. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/lion_0.jpg
 (Foto: Scanbox)

Den 5-årige indiske dreng Saroo farer vild i de kaotiske gader i Calcutta efter at være faldet i søvn på et tog. Han er tusindvis af kilometer hjemmefra og ender med at blive adopteret af et par i Australien. 25 år senere er ønsket om at blive genforenet med sin biologiske familie større end nogensinde og ved hjælp af nogle vage barndomsminder og Google Earth, begynder Saroo sin søgen.

”Lion” er den gribende og sande historie om Saroo Brierley og er baseret på hans bog ”A Long Way Home”. Filmen er produceret af holdet bag storfilm som ”Kongens store tale”. På rollelisten ses bl.a. Dev Patel (Slumdog Millionaire), Rooney Mara (Carol) og Nicole Kidman (Australia).

”Lion” får premiere 9. februar.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold