Nyheder9. april 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”The Lady In The Van”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen ”The Lady In The Van”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_lady_in_the_van_to_billeder.jpg
 (Foto: UIP)

Er du vild med ”Downtown Abbeys” Dame Maggie Smith, og kunne du tænkte dig at se hendes nyeste film?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til ”The Lady In The Van”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 17. april.

https://imgix.seoghoer.dk/lady_in_the_van_billede.jpg
 (Foto: UIP)

Den dobbelte-Oscarvinder Dame Maggie Smith – bl.a. kendt fra ”Downtown Abbey’s” - er aktuel i drama-komedien ”The Lady in the Van”.

Filmen er baseret på forfatteren Alan Bennetts egen historie om mødet med den ældre kvinde Miss Shepherd, der ”midlertidigt” parkerede sin varevogn i Bennetts indkørsel og fortsatte med at bo der i 15 år. Hvad der begyndte med at være en besværlig tjeneste, bliver en oplevelse, der for altid vil forandre deres liv.

Dame Maggie Smith har tidligere spillet rollen som den besværlige Miss Shepherd på teatret og tog med glæde imod muligheden for også at medvirke i filmatiseringen af mødet mellem de to enspændere.

I øvrige roller ses bl.a. Alex Jennings, Dominic Cooper, Jim Broadbent og Roger Allam. Nicholas Hytner (The Madness of King George) har instrueret denne gribende og livsbekræftende film.

Sponsoreret indhold