Nyheder30. juni 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Kidnapning”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den hæsblæsende danske film ”Kidnapning”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kidnapning_front.jpg
 Foto: UIP

Hvordan kidnapper man en rigmandsknægt til en fastelavnsfest?

Ja, kunne du tænke dig at finde ud af det, bør og skal du se den hæsblæsende film ”Kidnapning”, der får premiere lige om lidt.

Og nu har du endda mulighed for at vinde billetter til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen. Og det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 11. juli.

https://imgix.seoghoer.dk/kidnapning_-_plakat.jpg

”Kidnapning” er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertramserie – eller sagt på dansk: Olsen-Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

Det er et super cast med Brian Lykke som Onkel Georg og Luca Coker som Bertram.

Luca så vi sidst som Villads i ”Villads Fra Valby ”og Grunk i den sidste Krummefilm.0

Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i ”Kidnapning” forbryderne, og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem.

”Kidnapning” får premiere 13. juli.

Sponsoreret indhold