Nyheder2. januar 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Jackie”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 billetter til den længe ventede drama ”Jackie”, der har Natalie Portman og danske Caspar Phillipson i rollerne som ægteparret Jackie og J. F. Kennedy. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jackie_front.jpg
 Foto: Scanbox

Er du vild med autentiske film, og kunne du tænke dig at se en rørende én af slagsen?

Ja, så har SE og HØR en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har fået fingre i 5x2 billetter til den længe ventede drama ”Jackie”, der har Natalie Portman og danske Caspar Phillipson i rollerne som ægteparret Jackie og J. F. Kennedy.

https://imgix.seoghoer.dk/jackie.jpg

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmål og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 12. januar.

Da USA's præsident John F. Kennedy bliver myrdet i 1963, må førstedamen Jacqueline Kennedy kæmpe sig igennem sorg og chok for at trøste sine børn og planlægge sin mands begravelse. Jacqueline erkender hurtigt, at alt hvad hun gør og siger i disse første dage efter mordet vil forme hendes mands eftermæle – og hendes eget. Hun sammenligner sin mands tid i Det Hvide Hus med Camelot og skaber på den måde et billede af John F. Kennedy og selv som Kong Arthur og Dronning Guinevere, i en mytisk og eventyrlig position som USA og verden tager til sig.

Natalie Portman bejler til endnu en Oscar for en fuldstændig hudløs og hjerteskærende præstation som den elegante, stilfulde og uudgrundelige Jacqueline Kennedy. I rollen som John F. Kennedy ses danske Caspar Phillipson, der har fået stor opmærksomhed i USA for sin utrolige lighed med præsidenten.

Filmen får premiere 12. januar.

Se en trailer herunder:

Sponsoreret indhold