Nyheder30. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”The Huntsman” - og DVD-film

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen ”The HuntsmAn: Winter’s War” samt filmen "Snow White And The Huntsman". Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/huntsmen_to_billeder.jpg
 (Foto: UIP)

Er du vild med eventyrfilm? Og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen med Chris Hemsworth og Charlize Theron i hovedrollerne?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til ”The Huntsman: Winter’s War” samt 10 eksemplarer af DVD-filmen "Snow White And The Huntsman". Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 11. april.

https://imgix.seoghoer.dk/huntsmen.jpg
 (Foto: UIP)

Det er denne film, du kan vinde billetter til.

https://imgix.seoghoer.dk/snow_white_and_the_huntsman_dvd_pack_nordic.jpg

Det er denne DVD, du kan vinde.

Snehvides og jægerens eventyrlige verden rummer mange historier og et nyt kapitel føjes nu til fortællingen om, hvordan skæbnen binder jægeren Eric og dronning Ravenna sammen.

Chris Hemsworth og Oscar®-vinder Charlize Theron er tilbage i “The Huntsman: Winter’s War”, et episk action-eventyr, hvor de får følgeskab af Emily Blunt og Jessica Chastain. Cedric Nicolas-Troyan har instrueret og Joe Roth (“Maleficent” og “Alice I Eventyrland”) har produceret.

Lang tid før den onde dronning Ravenna (Charlize Theron) blev besejret af Snehvide, var hun vidne til, hvordan hendes søster Freya (Emily Blunt) blev forrådt og flygtede fra deres rige.

Freya besidder en særlig evne. Hun kan fryse sine fjender til is og den unge isdronning har tilbragt et årti i et fjerntliggende vinterpalads, hvor hun har samlet en hær af dødbringende jægere – deriblandt Eric (Chris Hemsworth) og krigeren Sara (Jessica Chastain) – kun for at opdage at de har modsat sig hendes eneste befaling: Gør dit hjerte hårdt og lad aldrig kærligheden slippe ind.

Freya hidkalder sine soldater, da hun hører nyheden om sin søsters undergang, så de kan bringe det magiske spejl til den eneste troldkvinde, der kan tøjle dets kræfter. Men da hun opdager, at Ravenna kan kaldes til live af det magiske spejls gyldne kræfter, truer den onde søster det fortryllede land med en ubeskrivelig ondskab. Den uovervindelige hær kan kun besejres, hvis de to landsforvistes jægere, som brød dronningens befaling, kan kæmpe sig tilbage til hinanden.

Filmen er instrueret af Cedric Nicolas-Troyan, og den får premiere i landets biografer 7. april. Tjek hvilke biografer på www.kino.dk.

Sponsoreret indhold