Nyheder12. januar 2018

Konkurrence: Vind billetter til ”Hodja fra Pjort”

SE og HØR har fået fingre i fribilletter til den skønne film om ”Hodja fra Pjort”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hodja_fjort_front.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med historien om drengen Hodja og det flyvende tæpper? Ja, så bør du ikke snyde dig selv for denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 8x2 fribilletter til filmen ”Hodja fra Pjort”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 28. januar.

https://imgix.seoghoer.dk/hodja_web.png

Om ”Hodja fra Pjort”:

Nu kommer animationsfilmen om drengen Hodja, der drømmer om andet og mere end at overtage sin fars skrædderforretning til faderens store ærgrelse.

Da Hodja får tilbudt et flyvende tæppe mod at hente tæppehandlerens barnebarn, er han fløjet sin vej uden faderens tilladelse og med skarp kurs mod den store by. Snart lander Hodja vel fremme i de nye omgivelser, og han møder pigen Smaragd, som viser ham, hvordan man klarer sig i en stor by.

Desværre er Smaragd også indirekte skyld i, at Hodja senere mister tæppet, og derfor som lovet ikke kan bringe tæppehandlerens barnebarn tilbage til landsbyen.

Gode råd er nu dyre, og da det viser sig, at tæppet er landet hos sultanen, beslutter Hodja og Smaragd sig for hente det trods de mange farer forbundet hermed...

Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards meget populære børnebog "Hodja fra Pjort" fra 1975, og produceret af M&M Productions, mens Karsten Killerich ("Albert") har instrueret. Danske stemmer leveres bl.a. af Thure Lindhardt (Hodja), Özlem Saglanmak (Smaragd), Peter Zhelder (Rotten), Kurt Ravn (El Faza), Peter Frödin (Sultan) m.fl.

Filmen får premiere 8. februar.

Sponsoreret indhold