Nyheder15. februar 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Hil Cæsar!”

SE og HØR har fået fingre i en håndfuld billetter til komedien ”Hil Cæsar!”, og du kan nu blive den heldige vinder. Deltag i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hil_caesar.jpg
 (Foto: UIP)

Er du vild med Cohen-brødrene, og kunne du tænke dig at se de populære instruktørers kommende film ”Hil Cæsar!” i biografen?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til filmen, der får premiere i slutningen af denne måned. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 22. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/plakat_8.jpg
 (Foto: UIP)

Brødrene Coen tager i ”Hil Cæsar!” dig med på en kærlig og munter tidsrejse til Hollywoods storhedstid, hvor skuespillerne var på kontrakt og stort set blev behandlet som studiernes ejendom.

Eddie Mannix (spillet af Josh Brolin) er filmselskabets mand, når der skal ordnes ting og sager, og når der opstår problemer. Og der er i den grad brug for ham nu, for studiets største boxoffice magnet Baird Whitlock (spillet af Clooney) er nemlig blevet bortført midt i optagelserne til storfilmen ”Hil Cæsar!”, svømmestjernen DeeAnna Moran er gravid – vist nok med en gift mand – dansestjernen Burt Gurney opfører sig højest mistænkeligt, og cowboy-helten Hobie Doyle skal udskifte heste og lasso med smoking og salondrama. Eddie Mannix er manden der skal styre det hele af!

Filmen får premiere den 18. februar i landets biografer.

Filmet er spækket med store stjerner som Josh Brolin og George Clooney – for ikke at tale om Scarlett Johansson, Channing Tatum, Ralph Fiennes og Tilda Swinton.

Sponsoreret indhold