Nyheder25. oktober 2017

Konkurrence: Vind billetter til gyserfilmen ”Jigsaw”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Jigsaw”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jigsaw_front.jpg
 Foto: Nordisk Film

Er du vild med gyserfilm, og tør du hoppe i biografen og se en rigtig uhyggelig én af slagsen?

Ja, så skal du da deltage i denne konkurrence.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Jigsaw”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 2. november.

En af de mest succesfulde horror-franchises nogensinde er tilbage, og tager Jigsaw-morderens famøse, syge scenarier til et højere niveau. Da der pludseligt dukker det ene lig efter det andet op – hver især offer for en unik og grusom død – peger beviserne mod en enkelt mand: John Kramer. Men hvordan kan det være? Manden, der også har været kendt under navnet Jigsaw, har været død i mere end et årti…

”Saw”-filmene redefinerede gyserfilmen med en unik blanding af frygt, mystik og splatter. ”Saw” så dagens lys første gang i 2004, efter idé af James Wan og Leigh Whannell. I dag har de syv film i franchisen indtjent 874 millioner dollars i biograferne globalt og skabt en af de mest ikoniske gyser-skurke.

”Saw”-franchisen har fulgt karakteren Jigsaw, en uhelbredelig kræftpatient, hvis barske syn på synd og frelse inspirerede ham til at skabe grumme overlevelses-scenarier for sine ofre. Tretten år efter at ”Saw” fik sin debut, forhøjer ”Jigsaw” nu indsatsen med et nyt puslespil bygget op omkring spørgsmålet: Hvem står bag de nye Jigsaw-lignende mord, hvis John Kramer har været død i mere end et årti?

På rollelisten ses blandt andre Matt Passmore, Tobin Bell, Calum Keith Rennie. Michael og Peter Spierig har instrueret gyserfilmen.

“Jigsaw” får premiere i de danske biografer 2. november.

Sponsoreret indhold