Vind billetter til Gulddrengs afskedskoncert

Foto: Live Nation

Gulddreng spiller sin største og sidste koncert i Royal Arena fredag 02.02.18 – og du skal da med!

Derfor giver SE og HØR dig nu mulighed for at vinde fribilletter til den længe ventede koncert. SE og HØR udlodder i samarbejde med Live Nation 5x2 fribilletter til Gulddrengs største og sidste koncert, der afholdes i Royal Arena i København den 2. februar.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 25. januar.

De heldige vindere bliver kontaktet direkte. Billetterne kan kun bruges til Gulddrengs koncert og kan ikke ombyttes til kontanter.

Det har været et hæsblæsende halvandet år for Gulddreng, der i maj 2016 fik os alle til at nynne med på ”Model”.

Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på ialt 11 tracks til dato: ”Model”, ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, ”Hva´så?”, “Utro", ”Censor” ”Lyvesangen” og ”Legende”.

Otte af de elleve sange er alle gået #1 på hitlisten – og har tilsammen haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify. Det blev også til væg-til-væg airplay til to af de ti mest spillede videoer på YouTube – og Årets Publikums Pris ved Danish Music Awards 2016.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close