Nyheder19. januar 2018

Vind billetter til Gulddrengs afskedskoncert

SE og HØR udlodder i samarbejde med Live Nation 5x2 fribilletter til Gulddrengs største og sidste koncert, der afholdes i Royal Arena den 2. februar. Deltag i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gulddreng_front.jpg
 Foto: Live Nation

Gulddreng spiller sin største og sidste koncert i Royal Arena fredag 02.02.18 – og du skal da med!

Derfor giver SE og HØR dig nu mulighed for at vinde fribilletter til den længe ventede koncert. SE og HØR udlodder i samarbejde med Live Nation 5x2 fribilletter til Gulddrengs største og sidste koncert, der afholdes i Royal Arena i København den 2. februar.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 25. januar.

De heldige vindere bliver kontaktet direkte. Billetterne kan kun bruges til Gulddrengs koncert og kan ikke ombyttes til kontanter.

https://imgix.seoghoer.dk/gulddreng_plakat.jpg

Det har været et hæsblæsende halvandet år for Gulddreng, der i maj 2016 fik os alle til at nynne med på ”Model”.

Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på ialt 11 tracks til dato: ”Model”, ”Se mig nu”, ”Drikker for lidt”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, ”Hva´så?”, “Utro", ”Censor” ”Lyvesangen” og ”Legende”.

Otte af de elleve sange er alle gået #1 på hitlisten – og har tilsammen haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify. Det blev også til væg-til-væg airplay til to af de ti mest spillede videoer på YouTube – og Årets Publikums Pris ved Danish Music Awards 2016.

Sponsoreret indhold