Nyheder5. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Grimsby”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen ”Grimsby”. Deltag i konkurrencen lige her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/grimsby_to_billeder.jpg

Er du vild med Sacha Baron Cohen? Og har du lyst til at se hans nyeste film ”Grimsby”? Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

For SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen, og det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og 13. marts.

https://imgix.seoghoer.dk/grimsby.jpg

MI6’s bedste snigmorder (Mark Strong) har en bror. Desværre for ham, er broderen en fodboldtosset roligan (Sacha Baron Cohen) fra byen Grimsby.

Nobby har alt, hvad en mand fra en fattig engelsk fiskerby kan ønske sig: - Ni børn og den lækreste kæreste i hele det nordlige England. Én ting mangler dog i i hans liv: lillebroren, Sebastian.

Brødrene blev som børn bortadopteret og anbragt i hver sin familie, og Nobby har i mere end 28 år ledt efter broderen.

Da Nobby finder frem til sin træfsikre bror, sætter han alt ind på at blive genforenet med Sebastian – og ender med at afsløre hans identitet under en igangværende operation, hvor selve jordens befolkning er i overhængende fare for at blive udslettet.

Det, der skulle have været en heltegerning for MI6’s mesterspion bliver nu en kamp for Sebastian selv om at bevise sin uskyld, og der er ingen vej uden: Han må have hjælp af den største idiot, han nogensinde har mødt – den ukendte og nys opdukkede bror; Nobby.

Filmen får premiere 10. marts i landets biografer. Tjek hvilke på www.kino.dk.

Sponsoreret indhold