Nyheder12. februar 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”The Great Wall”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den actionmættede adventure-film ”The Great Wall”, der har blandt andre Matt Damon på rollelisten. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_great_wall_front.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med actionspækkede adcenture-film? Og er du fan af den amerikanske skuespiller Matt Damon?

Ja, så er dette en konkurrence lige for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til den actionmættede adventure-film ”The Great Wall”, der har blandt andre Matt Damon på rollelisten.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 21. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/the_great_wall_2.jpg
 (Foto: UIP)

I deres søgen efter et magisk sort pulver med en ødelæggende kraft er de to lykkeriddere William Garin og Tovar nået næsten til det sagnomspundne Kina. Og så bliver de pludselig overfaldet af grufulde monstre. Det lykkes dem at flygte i sikkerhed bag Kinas Store Mur, hvor de bliver fanger hos Den Navnløse Orden, en tusindtallig, hemmelig hær med en eneste mission: at holde Den Store Mur mod en trussel, der er større end de barbariske horder på steppen.

For hvert 60. år vågner en mytisk ondskab i Jade-bjergene og vender sig mod menneskeheden. Når de altædende monstre Tao-Tie dukker op, er Den Navnløse Orden det sidste værn. Garin og Tovar slår sig sammen med en anden fange, Ballard, der har lært krudtets hemmelighed at kende og blot har ventet på en chance for at undslippe. Nu, hvor Tao-Tie har rejst sig, er chancen der: For at flygte og vinde ubegrænset rigdom på at sælge krudtet. Eller for at slutte sig til en sag, der er større end dem selv.

Matt Damon spiller lejesoldaten Garin, der pludselig befinder sig i en fremmed kultur, hvor ære og pligt betyder alt. Han, der altid har tjent den, der betalte bedst, tiltales af den offervilje han finder hos General Shao (Hanyo Zhang), videnskabsmanden Wang (Andy Lau) og den tapre kvindelige kriger Lin Mei (Jing Tian). Pedro Pascal og Willem Dafoe spiller hhv. Tovar og Ballard.

Den verdensberømte instruktør Zhang Yimou har instrueret ”The Great Wall”, der er optaget i Kina i gigantiske kulisser og med tusindvis af statister og stuntfolk med erfaring fra kinesisk actionfilm – f.eks. Yimous ”House of Flying Daggers” og ”Hero”. Øst møder Vest i denne actionmættede adventure-film, der trækker den betydning Den Kinesiske Mur har haft gennem historien.

Filmen får premiere 16. februar.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold