Konkurrence: Vind billetter til ”Gold”

Foto: Scanbox

”Gold” er historien om den lille mand som har kærlighed og venner, men som bliver ved med at jage drømmen om rigdom.

… og nu har du mulighed for at vinde billetter til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”Gold” med Matthew McConaughey i hovedrollen. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 13. februar.

Kenny Wells (Matthew McConaughey) forfølger den amerikanske drøm – og han bliver ved, trods det ene nederlag efter det andet. Ingen tror på ham, da han sælger sine sidste ejendele (eller rettere sin kærestes) for at rejse ind i Borneos dybeste jungle for at finde guld.

Han slår sig sammen med geologen Mike Acosta (Edgar Ramirez) og sammen kæmper de mod en hård natur, New Yorks pengemænd, intriger, sammensværgelser og deres egen tvivl.

Da de endelig gør historiens største guldfund, er Kennys eventyr først lige begyndt. Pludselig er den stenrige mand belejret af griske politikere, luskede insidere og upålidelige bankfolk, som alle sammen er ude efter det han har.

Kenny Wells er en drømmer i et klassisk eventyr om menneskets sande natur. ”Gold” er historien om den lille mand som har kærlighed og venner, men som bliver ved med at jage drømmen om rigdom.

Oscarvinder Matthew McConaughey har taget 20 kg på for at spille rollen som Kenny med den skaldede isse og et temmelig uheldigt sæt tænder. ”Gold” er instrueret af Stephen Gaghan og er hans første film siden ”Syriana” (2005).

”Gold” får premiere 23. februar.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close