Vind billetter til gallapremieren på ”Ghost in the Shell”

Foto: UIP

Kunne du tænke dig at komme til gallapremiere sammen med blandt andre Pilou Asbæk og Troldspejlets vært Jakob Stegelmann? Og kunne du tænke dig at se sci fi-filmen ”Ghost in the shell”?

Ja, så skal du deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 3x2 billetter til gallapremieren på ”Ghost in the Shell”. Gallapremieren afholdes fredag den 31. marts i Cinemaxx i København.

Gallapremieren begynder klokken 20.00, mens filmen begynder klokken 20.50.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med tirsdag den 28. marts.

Vinderne får direkte besked.

”Ghost on the Shell” er baseret på den berømte Kodansha Comics manga-serie, som er skrevet og illustreret af Masamune Shirow og producers af Avi Arad (“THE AMAZING SPIDER-MAN 1 & 2,” “IRON MAN”), Ari Arad (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”) og Steven Paul (“GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE”).

”Ghost on the Shell” følger en kvindelig cyborg-major, som leder eliteenheden Section 9. Hun har helliget sig jobbet med at stoppe en af de farligste kriminelle ekstremister, som Section 9 nogensinde har stået overfor og hvis eneste mål er at tilintetgøre Hanka Robotics' fremskridt inden for cyber-teknologi.

I de bærende roller ses blandt andre Scarlett Johansson, danske Pilou Asbæk, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt m.fl.

Filmen får premiere i biograferne 6. april – og der er altså gallapremiere i Cinemaxx fredag den 31. marts.

Du kan se en trailer herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close