Nyheder29. januar 2018

Vind billetter til gallapremiere på ”The disaster artist”

SE og HØR har fået fingre i 2x2 fribilletter til gallapremieren på ”The disaster artist” i København, der løber af stablen i morgen, tirsdag. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tda-06133.jpg

I morgen, tirsdag den 30. januar, er der gallapremiere på ”The disaster artist” – og du kan komme med!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 2x2 fribilletter til gallapremieren på ”The disaster artist” i Empire Bio København, der løber af stablen i morgen, tirsdag.

Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinderen bliver udtrukket i aften klokken 20, og vinderen får direkte besked.

Gallapremieren finder sted på tirsdag 30/1 kl. 19.30 i Empire Bio.

Kort om filmen:

Instruktør James Franco har forvandlet denne tragi-komiske sande historie om den håbefulde filmskaber og excentriske Hollywood-outsider Tommy Wiseau til en film om venskab, kunstnerisk udtryk og drømme, der blev forfulgt trods uovervindelige odds.

Baseret på Greg Sesteros bestseller roman om, Tommys kult-klassiker The Room ("The Greatest Bad Movie Ever") er The Disaster Artist en vanvittig morsom påmindelse om, at der er mere end én vej til at blive en legende - og ingen grænser for, hvad du kan opnå, når du absolut ingen idé har om, hvad du laver.

Sponsoreret indhold