Nyheder24. januar 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”The Founder”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”The Founder”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/the_frounder_front.jpg
 Foto: UIP

”The Founder” er den sande historie om skaberen af McDonald’s. Altså skaberen af forretningsimperiet, der i dag står bag 30.000 McDonald’s restauranter over hele verden.

Filmen får snart premiere i de danske biografer – og nu har du mulighed for at vinde billetter til filmen. SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til ”The Founder”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 2. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/the_founder.jpg

I 1954 er den 52-årige omrejsende sælger, Ray Kroc, ikke nogen større succes. Men da han støder på burger-konceptet hos brødrene Mac og Dick McDonald i San Bernadino, ved han, at han har fundet guld.

For Ray bliver det imidlertid en sej kamp – nogle gange en overlevelseskamp – at skabe en succesfuld franchise over brødrenes idé, fordi han er bundet af en stram kontrakt. Huset bliver belånt op til skorstenen, ægteskabet med den forsømte Ethel knager i fugerne, de første franchise-tagere misligholder deres restauranter.

Men Ray er vedholdende.

Han finder de perfekte franchise-tagere i et yngre ægtepar, der lægger liv og sjæl i restauranterne. Deres passion kan ses på resultaterne, og endelig har Ray nået den succes, han altid har drømt om. Han bliver en kendt mand, modtaget som en konge ved åbningen af nye restauranter. Men han er stadig forgældet og låst fast i sin kontrakt.

Michael Keaton spiller den ukuelige Ray Kroc, der hverken var genial eller godt uddannet, men derimod vedholdende. Som de to virkelige McDonald-brødre ses Nick Offerman og John Carroll, mens Laura Dern og Linda Cardellini spiller kvinderne i Rays liv.

John Lee Hancock har instrueret det fascinerende portræt af en succes fødsel og en enkelt mands vision. En vision om to gyldne buer.

Filmen får premiere 2. februar.

Sponsoreret indhold