Nyheder19. oktober 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Flatliners”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Flatliners”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flatliners_-_plakat_instagram.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med gyserfilm? Og kunne du tænke dig at komme i biografen og se en god én af slagsen?

Ja, så skal du deltage i denne konkurrence!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til gyserfilmen ”Flatliners”, der er instrueret af den danske instruktør Niels Arden Oplev.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 1. november.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/flatliners_-_plakat_instagram.jpg
 Foto: UIP

”Flatliners” er en genindspilning af Joel Schumachers thriller fra 1990 og handler om en gruppe medicinstuderende, der eksperimenterer med nærdødsoplevelser ved at afgå ved døden for så at blive genoplivet og dokumentere oplevelsen.

Hvad ligger der uden for livets grænser? Det mysterium bliver de fem medicinstuderende så besatte af, at de begynder et livsfarligt eksperiment.

Ved at stoppe deres hjerter i korte perioder kan de udløse nærdødsoplevelser, som de håber, kan give dem svar på, hvad der sker med os, efter vi dør.

Men det har sin pris at eksperimentere med det paranormale for fortidens synder begynder at hjemsøge dem…

Gyserfilmen er instrueret af danske Niels Arden Oplev. Filmen får premiere 9. november. Vær opmærksom på, at der på billetten står, at billetterne er gyldige fra 6. november – filmen får dog først premiere tre dage senere.

Sponsoreret indhold