Nyheder3. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Flaskepost fra P”

Den længe ventede thriller ”Flaskepost fra P” har netop fået premiere, og i den forbindelse udlodder SE og HØR nu 10x2 billetter til filmen. Du deltager i konkurrencen lige her

Flaskepost fra P

Er du én af dem, der elskede ”Kvinden i Buret” og ”Fasandræberne”?

Og har du længe ventet på at få et gensyn med Carl Mørck og Assad fra Afdeling Q?

Ja, så er der godt nyt! For den tredje film i Jussi Adler-Olsen-trilogien har netop fået premiere – og du kan nu vinde billetter, så du kan komme ind og se filmen – der har blandt andre Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares på rollelisten – gratis.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til den længe ventede film, og det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, er løber til og med mandag den 7. marts.

https://imgix.seoghoer.dk/2003772_posterdk_poster-theatrical_flaskepostfrapposterdk_dan_print.jpg

”Flaskepost fra P” har Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne og er den tredje af fire film om uopklarede kriminalsager i Afdeling Q.

Carl Mørck kæmper i den grad med sine inderste dæmoner, men pludselig bliver der brug for ham hos Afdeling Q.

På Københavns Politigård dukker der nemlig en otte år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Og søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark, forsvinder pludseligt.

Se billeder fra filmen i galleriet øverst i artiklen.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets Afdeling Q finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet. Tiden er knap, og i jagten på at finde børnene før det er for sent må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.

De to første film, ”Kvinden i buret” og ”Fasandræberne” fra 2013 og 2014 blev to store biografsucceser. Den første film ”Kvinden i buret” rundede 724.000 solgte biografbilletter, og Fasandræberne toppede med 769.000 solgte billetter herhjemme. Den længe ventede storfilm ”Flaskepost fra P” har premiere den 3. marts 2016 over hele landet og forventes igen at blive en af årets største biografsucceser.

Sponsoreret indhold