Nyheder25. oktober 2018

Anmelderne skamroser storfilm: Vind billetter til ”First Man” her

SE og HØR har fået fingre i 3x2 fribilletter til storfilmen ”First Man”, der allerede er blevet rost til skyerne af danske og udenlandske anmeldere. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/first_man.jpg
 (Foto: UIP)

Et af årets måske mest ventede film fik premiere i dag. Og anmelderne kan slet ikke få armene ned!

Både Politiken, Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, B.T., DR, Kristeligt Dagblad og Filmz giver alle 5 stjerner til storfilmen “First Man”, der har blandt andre Ryan Gosling, Claire Foy og Jon Bernthal på rollelisten.

Filmen fortæller den sande historie om en af vor tids nok største eventyrer og erobrer: Historien om astronauten Neil Armstrong, der som det første menneske satte fod på Månen.

- En underholdende og ofte nervepirrende velstøbt rekonstruktion af rejsen til Månen, skriver Jyllands-Posten.

- Sjældent har en film givet så klar en fornemmelse af rumrejsers skrøbelighed som ”First Man” skriver DR.

- Hollywood, når det er allerbedst. Og det er slet ikke så ringe endda, skriver Ekstra Bladet.

Filmen fik premiere i dag, og i den forbindelse udlodder SE og HØR nu fribilletter til tre heldige vindere. Vi udlodder nemlig 3x2 fribilletter til filmen.

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 28. oktober 2018.

https://imgix.seoghoer.dk/first_man_cove.png

Om ”First Man”:

”First Man” er den ukendte historie om Neil Armstrong og hans kammerater, der risikerede livet for at udvikle NASA’s rumprogram og dækker perioden 1961 til 1969, hvor Armstrong oplevede både store sejre og personlige tragedier.

Alle ved, hvem astronauten Neil Armstrong var. Men næsten ingen ved, hvem mennesket Neil Armstrong var.

Neil Armstrong er én af en lille gruppe mænd, der først medvirker som testpiloter i udviklingen af en ny tids jetjagere og siden udviklingen af den bemandede rumfart.

Begge dele med stor risiko for deres liv og helbred. Gang på gang må de samles om at mindes kammerater, som ikke klarede den, men gav deres liv for fædrelandet.

Og hjemme venter en familie, der aldrig kan være helt sikker på, om deres mand eller deres far kommer ind ad hoveddøren igen.

Neil Armstrong lever på den yderste knivsæg af den teknologiske forkant, hvor forskellen på liv eller død afgøres af marginaler. Han oplever fejl og katastrofer og personlige tab.

Hver gang er han dog klar til at rejse sig igen og trodse faren. Indtil den dag i 1969, hvor mennesket for første gang sætter foden på en fremmed klode.

Instruktøren Damien Chazelle har samarbejdet med Ryan Gosling om at bringe James R. Hansens bog ”First Man: The Life of Neil Armstrong” til live på lærredet. Gosling får følgeskab af bl.a. Claire Foy, Olivia Hamilton og Jason Clarke.

Sponsoreret indhold