Nyheder27. april 2016

Konkurrence: Vind billetter til ’Eye in the Sky’

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen ’Eye in the Sky’. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eye_in_the_sky_front.jpg
 Foto: Scanbox

Er du vild med actionfyldte film, og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen?

Ja, så er dette en konkurrence for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til den hæsblæsende thriller ’Eye in the Sky’.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 3. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/eye_in_the_sky.jpg

’Eye In The Sky’ handler om den erfarne oberst Katherine Powell (Helen Mirren), der leder en tophemmelig dronemission fra London.

Opgaven er at tilfangetage en gruppe terrorister i Nairobi, Kenya. Det står pludseligt klart, at terroristerne planlægger et selvmordsangreb og nu ændrer missionen karakter fra at ’fange’ til at ’dræbe’.

I det sekund angrebet skal til at begynde, opdager dronepiloten Steve Watts (Aaron Paul), at en 9-årig pige befinder sig midt i angrebszonen. Imens sekunderne tæller ned, sendes den ubehagelige beslutning om, hvornår raketterne skal affyres, rundt i hierarkiet mellem militærfolk, politikere og jurister – for hvem tør sidde tilbage med det endelige ansvar for civile tab?

’Eye in the Sky’ er en højaktuel og nervepirrende thriller i stil med ’Homeland’ - om moderne krigsførelse og de gråzoner, som mennesker af kød og blod står overfor, når fjernstyrede droner er det vigtigste våben.

På rollelisten ses blandt andre Helen Mirren (Kvinden i guld), Aaron Paul (Breaking Bad) og Alan Rickman (Harry Potter), der her spiller sin sidste filmrolle. Filmen er instrueret af Gavin Hood.

Sponsoreret indhold