Nyheder1. maj 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”En-To-Tre NU!”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den længe ventede kærlighedsfilm ”En-To-Tre NU!”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/en_to_tre_nu.jpg
 (Foto: UIP)

Elsker du kærlighedsfilm? Og vil du gerne i biffen og se en rigtig god én af slagsen?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til den længe ventede kærlighedsfilm ”En-To-Tre NU!”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 8. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/en_to_tre_nu.jpg
 (Foto: UIP)

Husk at elske mens du tør det – Husk at leve mens du gør det. - Piet Hein.

Piet Heins stærke ord favner præcist EN-TO-TRE-NU! om den første rigtige, men også umulige kærlighed.

Jeppe (17 år) og Cecilie (16 år) er nyforelskede og ved begge, at deres kærlighed er på ”lånt tid”. At intet varer evigt.

De ved, at de må nyde hvert sekund, for måske bliver det deres sidste sommer sammen. Men det de føler for hinanden, bliver om muligt endnu stærkere af døden, der som en skygge ånder dem i nakken.

Kærlighed er det overordnede tema, men også død, skyld, frygt og venskab spiller en stor rolle. Jeppe føler sig skyldig, og hvis han ikke scorer i basket, tror han at Cecilie bliver svagere.

Cecilie og Jeppe er helt opslugt af hinanden, men tanken om at Cecilie og ham ikke kan være sammen for evigt hviler i deres sind. Vil det gode sejre for altid? Kan kærligheden overleve alt?

Døden er imod deres blomstrende følelser. Men at leve er at turde dø, så det unge par tager chancer med livet, udfordrer skæbnen både med humor og sorg. De VIL leve her og nu. Rundt om Jeppe og Cecilie er der vennerne Jack, der sammen med Jeppe har drømmen om at tage sydpå i deres ombyggede amerikaner bil, og Smælle, klassens entertainer, der kan skaffe alt.

Cecilie og Jeppes forældre, der hjælpeløst og beskyttende ser til de unges kamikaze kærlighed og Jeppes basketball træner Harve, der giver Jeppe chancen for at komme til USA. Alle har de mindst én meget afgørende oplevelse, som har stor betydning i og for Jeppes og Cecilies liv.

EN-TO-TRE-NU! handler om, den store, unge kærlighed, der bliver sat på prøve, hvordan de to unge bliver tvunget til at se døden i øjnene, og samtidig kunne ignorere den, ved bare at leve.

EN-TO-TRE-NU! instrueres af Barbara Rothenborg, der blandt andet har instrueret succes serien på Zulu, Shit Happens og produceres af Regner Grasten Film, der også stod bag Anja & Viktor filmene og Hvidstengruppen.

EN-TO TRE NU! udkom i 2001 og er skrevet af Jesper Wung-Sung. Bogen blev en kæmpe succes blandt flere generationer, langt over en halv million har gennem årene læst bogen og det er stadig én af de mest læste bøger i Danmark i 2016.

Sponsoreret indhold