Nyheder26. december 2015

Konkurrence: Vind billetter til ’Den Gode Dinosaur’

Til januar får den længe ventede animationsfilm ’Den Gode Dinosaur’ premiere. SE og HØR har fået fingre i både merchandise og fribilletter, og du kan blive den heldige vinder af godterne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/good-dino-rgb_v420_20c_pub.pub16.101.jpg
 (Foto: Disney)

Er du én af dem, der elsker at se en god animationsfilm i biffen, og kunne du godt tænke dig at vinde en masse sjov merchandise fra en ny film?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i en vaskeægte godtepose fyldt med godter fra den kommende animationsfilm ’Den Gode Dinosaur’ – og er du den heldige vinder, får du naturligvis også to fribilletter til at se filmen i biografen sammen med én, du holder af.

Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 10. januar.

null
https://imgix.seoghoer.dk/good-dino-tgd_french_standee_back_v14.pub16.101.jpg
 (Foto: Disney)

Filmen er den humoristiske historie om den godhjertede dinosaur Arlo, der efter en traumatisk oplevelse begiver sig ud på en bemærkelsesværdig rejse, hvor han får en noget usædvanlig rejsefælle: en lille dreng ved navn Spot.

Animationsfilmen er instrueret af Peter Sohn og er den første Pixar-film, hvor der ikke er en skurk i traditionel forstand. I stedet er det naturen, der spiller den største modstander for Arlo og Spot.

Filmen får dansk premiere 7. januar, og du kan se traileren for den herunder.

Sponsoreret indhold