Nyheder26. oktober 2015

Konkurrence: Vind billetter til den danske krigsfilm ”Under sandet”

Til december får en ny dansk krigsfilm med blandt andre Roland Møller og Mikkel Boe Følsgaard premiere. Du kan nu være med i konkurrencen om 10x2 biografbilletter til filmen. Du deltager lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2003627_under_sandet_still_photocreditchristiangeisnaesundersandet_dan_print.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Der findes en historie om Anden Verdenskrig, som de fleste af os nok ikke kender til. For efter krigen overdrog en engelsk konvoj hundreder af helt unge, tyske krigsfanger i dansk varetægt.

De blev sat til at fjerne to millioner landminder, som den tyske besættelseshær havde gravet ned i sandet langs den jyske vestkyst – og den enorme opgave tærede hårdt både på både de tyske krigsfanger og de danske soldater.

Den rystende og gribende efterkrigsdrama bliver nu skildret i en ny krigsfilm, der får premiere i begyndelsen af december.

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til filmen, og du kan deltage i konkurrencen om dem lige her! Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 2. december.

https://imgix.seoghoer.dk/2003627_under_sandet_poster_posterb-undersandet_print.jpg
 Nordisk Film

”Under sandet” er instrueret af Martin Zandvliet, som også er manden bag succes-filmen ”Dirch”.

Filmen foregår i maj 1945 umiddelbart efter Anden Verdenskrig, hvor den danske sergent Carl Leopold Rasmussen (spillet af Roland Møller) får kommandoen over de tyske krigsfanger.

Igennem fem lange krigsår har han ligesom danskerne oparbejdet en indestængt vrede mod besættelsesmagten. Nu får han til opgave at føre drengene igennem en mission, der kan koste dem alle livet. For Carl bliver det ikke bare kampen om liv og død, men om had, forsoning og tilgivelse.

Filmen får dansk premiere 3. december. Du kan se trailer for filmen lige her:

Sponsoreret indhold