Nyheder7. juni 2017

Konkurrence: Vind billetter til "Den bedste mand"

SE og HØR sætter 10x2 billetter på højkant til filmen, der har Mikkel Boe Følsgaard og Lene Maria Christensen i hovedrollerne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_84.jpg
 Foto: Nordisk Film
Alle sagde det var slut for Jørgen "Gamle" Hansen, men han var kun lige begyndt… “Den bedste mand” fortæller den gribende og underholdende historie om den legendariske danske bokser Jørgen “Gamle” Hansen og hans kone Hanne.
Da vi møder Jørgen i slutningen af 1970’erne, har de fleste faktisk dømt ham færdig i bokseringen. Han er bange for at gå i ringen, hans krop er slidt, og banken truer med at tage huset fra ham og hans familie. Kun én ting holder sammen på det hele: Hans elskede Hanne – manager, ven og kone i ét. Sammen kæmper de en ulige kamp for at holde Jørgens karriere i live. Men da Hanne beslutter at familien Hansen skal lægge hus til den afrikanske bokser Ayub Kalule, der skal være dansk boksnings fremtid, bliver det tydeligt for Jørgen, at han ikke er klar til at lade sig pensionere endnu.

På rollelisten til "Den bedste mand" finder vi Mikkel Boe Følsgaard, Lene Maria Christensen, Søren Malling, Arnold Ocheng m.fl.

Filmen har premiere den 15. juni 2017.

SE og HØR sætter 10x2 billetter på højkant til filmen, det eneste du skal gøre er at svare på spørgsmålet nederst i artiklen.

Vinderne bliver udtrukket den 15. juni.

Sponsoreret indhold