Nyheder19. januar 2018

Konkurrence: Vind billetter til ”Darkest Hour”

SE og HØR har fået fingre i fribilletter til den autentiske dramafilm “Darkest Hour”. Deltag i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/darkest_front.jpg
 Foto: UIP

Nu har du mulighed for at vinde billetter til den autentisk og gribende dramafilm.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til filmen ”Darkest Hour”, der handler om Storbritanniens premierminister Winston Churchill, der ønsker at lede et angreb mod Hitlers hær i de første år af Anden Verdenskrig.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 29. januar.

https://imgix.seoghoer.dk/darkest_plakat.png

I maj 1940 er katastrofen umiddelbart forestående for England og Frankrig. De tyske tropper har gennembrudt deres linjer og indespærret de britiske styrker, som bliver trængt tilbage mod Dunkirk, og næsten knust den franske modstand.

I denne situation bliver Winston Churchill tilbudt at tage roret som britisk premierminister. Kongen er ikke begejstret for ham, hans egne partifæller er ikke begejstrede for ham, men han påtager sig ansvaret. Mens Hitlers tanks og kanoner truer med fuldstændig at tilintetgøre den britiske hær, kæmper Winston Churchill med sine politiske modstandere, der vil presse ham til at acceptere det uundgåelige – en forhandlingsfred med Tyskland.

I denne umulige situation finder Winston Churchill styrken til at kæmpe imod, og han mobiliserer alle kræfter – ikke mindst sit fænomenale talent som taler – til at komme gennem denne sit lands mørkeste stund.

Gary Oldman har påtaget sig opgaven at portrættere den store statsmand i de få skelsættende uger af krigen, hvor ingen kunne forudsige udfaldet. Instruktøren Joe Wright tager publikum med ind i Winston Churchills soveværelse i hælene på hans sekretær, ind i Downing Street 10 og ned i bunkeren, hvor Churchill mødtes med krigskabinettet for at træffe de store afgørelser om tusinder af menneskers liv og død … og krig eller fred.

Oldman bakkes af Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup og Ben Mendelsohn.

”Darkest Hour” får premiere 25. januar.

Sponsoreret indhold