Nyheder21. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Concussion”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til den autentiske thriller ”Concussion”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/concussion_to_billeder.jpg
 (Foto: UIP)

Er du vild med Will Smith? Og kunne du tænke dig at se ham brillere i rollen som lægen Dr. Bennet Omalu i den længe ventede thriller ”Concussion”?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til filmen ”Concussion”. Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 28. marts.

https://imgix.seoghoer.dk/concussion.jpg
 (Foto: UIP)

Will Smith spiller hovedrollen i “Concussion”, en dramatisk thriller baseret på den fantastiske og virkelige David-mod-Goliath historie om den amerikanske immigrant, Dr. Bennet Omalu.

Dr Bennet Omalu er en excentrisk, men banebrydende retsmedicinsk neuro-patolog, der som den første opdagede CTE (Chronic Traumatic Encephalopathy).

Beskadigelsen af hjernen er et american football-relateret hjernetrauma, som han finder i hjernen på en afdød spiller, og siden tvinges han ud i en indædt kamp for, at sandheden kommer frem.

Men Omalus følelsesladede kamp bringer ham hurtigt på kollisionskurs med en af verdens mest magtfulde institutioner, der ikke viger tilbage for noget for at holde sandheden om det nyfundne trauma skjult for offentligheden …

Filmen er skrevet og instrueret af Peter Landesman og er produceret af bl.a. Ridley Scott.

Filmen får premiere den 24. marts i landets biografer. Tjek hvilke på www.kino.dk

Sponsoreret indhold