Konkurrence: Vind billetter til ’Burnt’ med Bradley Cooper

Nu kan du vinde billetter til en ny film med Bradley Cooper.

Nu kan du vinde billetter til en ny film med Bradley Cooper.

(Foto: Scanbox)

Er du vild med gastronomisk kogekunst, og elsker du film med Bradley Cooper? Ja, så er denne konkurrence noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til filmen ’Burnt’, der handler om den gastronomiske rockstar i Paris, Adam Jones.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med mandag den 14. december.

’Burnt’ er historien om den Adam Jones (spillet af Bradley Cooper).

Han var gastronomisk rockstar i Paris, havde to Michelin-stjerner på CV’et og alt hvad hjertet begærede af sprut, damer og divanykker.

Adam Jones nød smagen af succes for en kort stund, men brændte hurtigt ud. Nu vil han begynde forfra og erobre den tredje og sjældne Michelin-stjerne i London.

For at nå det ultimative topniveau skal Adam undgå fortidens fælder og håndplukke de bedste og mest kompromisløse kokke, der er villige til at ofre alt for at skabe verdens bedste restaurant.

Og da den smukke og talentfulde kok, Helene (Sienna Miller), kommer på holdet, står Adam pludselig med en kvinde, der ikke bare matcher ham på ambitioner og evner, men som også tør give hans arrogance og ego et velfortjent modspil.

’Burnt’ er en cool og charmerende film om passion for mad, kærlighed mellem to ambitiøse mennesker og gaven i at fa en chance til.

Bradley Cooper spiller hovedrollen som den rebelske Adam Jones og desuden medvirker Sienna Miller (Foxcatcher), Omar Sy (De urørlige), Uma Thurman (Kill Bill vol. 1+2), Alicia Vikander (En kongelig affære), Emma Thompson (Love Actually) og Lily James (Eventyret om Askepot).

Filmen får biografpremiere 10. december.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close