Nyheder 18. marts 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Batman vs. Superman”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 billetter til den længe ventede actionfilm ”Batman vs. Superman” – du deltager i konkurrencen lige her

Er du vild med actionfilm og superheltefilm? Og kunne du tænke dig at se en god en af slagsen?

Ja, så har SE og HØR en konkurrence lige for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 billetter til actionbraget ”Batman vs. Superman: Dawn of Justice”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrence, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 29. marts.

I actionbraget ”Batman vs. Superman: Dawn of Justice” møder vi både flagermushelten og Superman. Filmen begynder, efter at storbyen Metropolis blev ødelagt af ondsindede skabninger fra rummet. Godt nok lykkedes det Superman at redde byen, men nu begynder folk at stille spørgsmålstegn ved hans guddommelige kræfter.

Af frygt for den manglende regeringskontrol med Supermans gudelignende kræfter går Gotham Citys egen stærke og ressourcestærke forkæmper for lov og retfærdighed, Batman, derfor til angreb mod Metropolis’ hidtil elskede og respekterede beskytter.

Imens forsøger magthaverne at finde ud af, hvilken type superhelt verden egentlig har brug for.

Men mens Batman og Superman er travlt optaget af den episke kamp imod hinanden, træder en ny og apokalyptisk trussel ind fra mørket og bringer med ét slag menneskehedens fremtidige frie eksistens i større fare end nogensinde før...

”Batman vs. Superman: Dawn of Justice” er baseret på DC Comics' tegneserier. Den har blandt andre Henry Cavill, Ben Affleck, Amy Adams, Jesse Eisenberg på rollelisten.

Filmen får premiere 24. marts i landets biografer. Tjek hvilke på kino.dk. 

Sponsoreret indhold