Nyheder21. november 2016

Konkurrence: Vind billetter til ”Arrival”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”Arrival”. Du deltager i konkurrencen lige her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/arrival_front.jpg
 Foto: UIP

Anmelderne har allerede givet den masser af stjerner – og den er spået til at kunne løbe med flere Oscar-statuetter. Og nu kan DU komme i biffen og se den længe ventede film.

For SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til den anmelderroste film ”Arrival”.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 1. december.

https://imgix.seoghoer.dk/arrival.jpg

Jorden har fået besøg af rumvæsner – og de mystiske væsner er både uforståelige og uforudsigelige.

Efter at rumvæsnerne er landet på Jorden rekrutteres sprogeksperten Louise Banks (spillet af Amy Adams) af militæret til at undersøge, hvorvidt de udgør en fare eller ej for jordens befolkning.

Og nu er det op til Jordens befolkning at lære dem at kende og ikke mindst lære at forstå dem. Men det er lettere sagt end gjort, når Jordens befolkning ikke engang forstår hinanden…

”Arrival” handler ikke kun om menneskets konflikt med fremmede væsner, men derimod om menneskers manglende evne til at forstå og kommunikere med hinanden.

I øvrige roller ses bl.a. Jeremy Renner og Forest Whitaker. Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario) har instrueret. Filmen er baseret på en novelle af Sci-fi forfatteren Ted Chiang, og manuskriptet skrevet af Eric Heisserer.

Filmen får premiere 1. december. Billetterne i denne konkurrence er gyldige fra 5. december til og med 6. februar i alle landets biografer, der viser filmen.

Se traileren for ”Arrival” herunder:

Sponsoreret indhold