Nyheder1. februar 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”Alletiders Kvinder”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til den Oscar-nominerede film ”Alletiders Kvinder”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/alletiders_kvinder_front.jpg
 Foto: Scanbox

”Alletiders Kvinder” er nominere til en Oscar-statuette for ”Bedste originale manuskript” og handler om den enlige mor Dorothea, der forsøger at lære sin teenagesøn Jamie om frihed og kærlighed i 1970ernes Californien.

Du har nu mulighed for at vinde fribilletter til filmen. SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ”Alletiders Kvinder”. Og det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 15. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/alletiders_kvinder.jpg

Dorothea Fields (Annette Bening) bor i Santa Barbara sammen med sin halvvoksne søn Jamie (Lucas Jade Zumann).

I huset bor også eks-hippien William (Billy Crudup), som Dorothea håber kan være en rollemodel for hendes søn – men Jamie er ikke interesseret i ham.

Dorotheas anden lejer, kunstneren Abbie (Greta Gerwig), og den vilde nabopige Julie (Elle Fanning) træder til for at hjælpe Dorothea med at gøre en god mand ud af Jamie, og vi følger de tre meget forskellige kvinder med Jamies åbne og søgende blik.

'Alletiders kvinder' er nomineret til en Oscar for Bedste originale manuskript.

Filmen får premiere 16. februar.

Du kan se en trailer herunder:

Sponsoreret indhold