Nyheder8. august 2016

Konkurrence: Vind billetter til ÅRETS haj-gyser

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til filmen ”The Shallows”. Deltag i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/df-05111_r1_rgb.jpg
 (Foto: UIP)

Elskede film som ”Dødens Gab” og ”Deep Blue Sea”? Og kunne du tænke dig at se endnu én vanvittig og uhyggelig haj-film?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået 10x2 fribilletter til haj-filmen ”The Shallows”, som får premiere i de danske biografer 18. august.

Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, er løber til og med 15. august.

https://imgix.seoghoer.dk/plakat_675x1000px_1.jpg

Efter at have mistet sin mor, forsøger den unge medicinstuderende, Nancy Adams, at bearbejde sin sorg med ensomhed og fordybelse.

Stik imod al fornuft tager hun alene ud for at surfe i den meget øde og afsides bugt, der var hendes mors absolutte yndlingssted.

Derude er der kun hende, bølgerne og ingen andre mennesker så langt øjet rækker. Men under overfladen venter rædslen i skikkelse af en gigantisk hvidhaj, der også har gjort krav på bugten med dens uudtømmelige spisekammer, og lige nu har den udset sig Nancy på surfbrættet.

Efter det totalt uventede og ekstremt voldsomme angreb fra dybet lykkes det Nancy at redde sig op på et lille stykke forrevet klippe, der lige akkurat rækker op over overfladen midt i bugten.

I første omgang er hun lykkelig for at have overlevet, men hun er såret og til trods for, at hun kun er 180 meter fra kysten, vil hun ikke have en chance, hvis hun forsøger at nå tilbage til stranden…

Så nu er det op til Nancys kreativitet, intelligens, vilje og – ikke mindst – en stor portion held, hvis hun skal overleve kampen mod en af havets mest frygtede dræbere; det er ikke personligt, det er bare naturens gang.

Filmen er instrueret af Jaume Collet-Serra (”Run All Night”, ”Non-Stop”) efter manuskript af Anthony Jaswinski (”Satanic”, ”Kristy”) og produceret af Lynn Harris (”The 5th Wave”, ”Se7ven”).

”The Shallows” får premiere i landets biografer 18. august. Tjek hvilke biografer på kino.dk.

Se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold