Nyheder3. maj 2017

Konkurrence: Vind billetter til ”3 Ting”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter til ”3 Ting”, en dansk spændingsfilm med Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3_ting_front.jpg
 Foto: Scanbox

og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne. Du deltager i konkurrencen lige her

Er du vild med spændingsfilm? Og er du også vild med de danske skuespillere Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen?

Ja, så har vi en konkurrence, som du må og skal deltage i.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 5x2 fribilletter til ”3 Ting”, en dansk spændingsfilm med Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 17. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/3_ting.jpg

Den højtbegavede sprængstofekspert Mikael er indgået i politiets vidnebeskyttelsesprogram.

Han har været med til at stjæle 60 millioner kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle og forsøger nu at redde sit eget liv ved at udlevere de andre involverede.

Han bliver ført til et hotelværelse et ukendt sted i den københavnske forstad, hvor han skal afhøres og holdes skjult i de sidste 24 timer, indtil retssagen starter.

I bytte for sit vidneudsagn har han bedt om tre ting: at PET opdriver en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en særlig kasse fra et opbevaringslager til sig, og at han kan få leveret to gange butter chicken fra ’den lokale’ i Valby for allersidste gang, inden han bliver udstyret med en ny identitet og deporteret ud af landet for altid.

”3 Ting”, som bygger på historien om et fiktivt røveri, er skrevet og instrueret af Kens Dahl, der blandt andet stod bag manuskriptet til TV-serier som ”Norskov”, ”Sommer” og som i sin tid debuterede som manuskriptforfatter til ”Pusher”.

Filmen får premiere 18. maj.

Sponsoreret indhold