Nyheder30. september 2016

Vind billetter og merchandise til ”Storkene”

SE og HØR har fået fingre i bamser, kasketter og biografbilletter til filmen ”Storkene”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/storkene_front.jpg
 Foto: SF Film

Er du vild med sjove animationsfilm, og kunne du tænke dig at vinde billetter til en sjov én af slagsen (… og lidt lækkert merchandise oveni)?

Ja, så har SE og HØR en konkurrence, der lige er noget for dig.

SE og HØR har nemlig fået fingre i kasketter, bamser og biografbilletter til filmen ”Storkene”, der får premiere 6. oktober.

Vinderen får 2 fribilletter, to kasketter og én sød bamse.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 6. oktober.

https://imgix.seoghoer.dk/storkene.jpg
 (Foto: SF FIlm)

Alle véd, at det er Storkene der kommer flyvende med babyerne… eller det plejede de i hvert fald at gøre, men nu leverer de bare pakker for en global internetbutik.

Junior, der er firmaets absolutte top stork, står over for en forfremmelse, da han ved et uheld kommer til at aktivere babymix-maskinen og producerer en yndig, sød - og helt, aldeles uautoriseret - lille baby pige. Da han er desperat for at levere den lille pakke af rendyrket ballade – inden hans chef finder ud af, hvad der er sket - kaster Junior og hans bedste ven, Tulip - der er det eneste menneske på Storkebjerget – sig ud i et vildt race, for at lave deres første babyaflevering nogen sinde. Det bliver en hæsblæsende rejse, der ikke alene kan bringe lykke til mere end én lille menneskefamilie, men måske også genindføre storkenes sande mission i verden…

Det fantastiske animerede eventyr, Storkene, kommer selvfølgelig med dansk tale fra bl.a. Peter Aalbæk Jensen (Hektor), Jon Lange (Junior), Lucas Lomholt Eriksen (Noah), Martin Buch (Due Fedteberg) og Marie Tourell Søderberg (Tulle).

Filmen er skrevet og instrueret af Nicholas Stoller (Neighbors og BAFTA nomineret for Muppets Most Wanted), samt Doug Sweetland (ledende tegner på Biler og Oscar® nomineret instruktør af kortfilmen Presto).

Du kan se trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold