Nyheder14. juli 2016

Vind billetter og merchandise til ’Star Trek Beyond’

SE og HØR har fået fingre i både fribilletter og merchandise til den actionspækkede film ’Star Trek Beyond’. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/star_trek_front.jpg
 Foto: UIP

Er du vild med actionspækkede film, og kunne du tænke dig at se en god én af slagsen?

Ja, så er denne konkurrence lige noget for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til ’Star Trek Beyond’. Og ikke nok med det: De heldige vindere får også merchandise bestående af LED-kuglepenne og et kamera!

Det eneste, du skal gøre, er at svare rigtig på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 21. juli.

https://imgix.seoghoer.dk/star_trek_-_plakat.jpg
 (Foto: UIP)
https://imgix.seoghoer.dk/100_stb_pen.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/100_stb_action_camera.jpg

U.S.S. Enterprise-mandskabet er atter tilbage på filmlærredet i den nye Star Trek-film, ’Star Trek Beyond’. Her er mandskabet i færd med at udforske universets yderste afkroge, da de møder en mystisk, ny fjende, som sætter både dem og Føderationen på en voldsom prøve.

Den fantastiske J.J. Abrams har i denne omgang fået instruktør Justin Lin (’The Fast and the Furious’-serien) med ombord. Skuespillerlisten indeholder de velkendte ansigter fra den seneste film, heriblandt Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana og Simon Pegg, mens der også er blevet gjort plads til karismatiske Idris Elba.

Filmen får premiere 21. juli – tjek biograferne på kino.dk.

Sponsoreret indhold