Nyheder14. november 2017

Konkurrence: Vind billetter og merchandise til ”Jumanji”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den hæsblæsende film ”Jumanji” samt merchandise i form af t-shirts. Du deltager i konkurrencen om billetterne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jumanji_0.jpg
 (Foto: Sony Pictures Entertainment)

To unge teenagere. Et magisk brætspil. Og vilde jungle-dyr der pludseligt bliver sluppet løs.

Ja… de fleste af os, der var unge i 1990’erne, husker nok alletiders eventyrfilm ”Jumanji” om drengen Alan, der falder over et magisk brætspil, der hiver ham og Sarah ind i en magisk og farlig eventyrverden.

Og nu begynder eventyret forfra.

For 22 år efter første film havde premiere, kommer efterfølgeren. Til jul får ”Jumanji: Welcome to the Jungle” premiere, og nu kan du vinde billetter til filmen!

SE og HØR har nemlig fået 10x2 fribilletter til filmen samt merchandise i form af t-shirts. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 3. december.

Vinderen får to fribilletter samt én t-shirt.

”Jumanji: Welcome to the Jungle” foregår 20 år efter originalen, og her bliver fire teenager suget ind i et videospil fra 1990’erne. Og som traileren viser, tegnet efterfølgeren til at blive en hæsblæsende affære med både frodige jungler og vilde dyr.

Sammen opdager de, at det ikke bare handler om at spille Jumanji, de skal også forstå at overleve spillet...

For overhovedet at gennemføre spillet og således vende tilbage til den verden, de kommer fra, skal de nu på deres livs farligste eventyr: De må finde frem til, hvad det var Alan Panish efterlod sig for 20 år siden, og ikke mindst må de hver især også ændre den måde, de tænker om sig selv på.

På rollelisten i den nye ”Jumanji”-film ses blandt andre Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan og Jack Black, der spiller hovedpersonerne.

”Jumanji: Welcome to the Jungle” får premiere 25. december 2017.

Sponsoreret indhold