Nyheder27. januar 2017

Vind billetter og merchandise til ”Fifty Shades – I mørket”

SE og HØR har fået fingre i 5x2 fribilletter – samt masser af lækkert merchandise – til den længe ventede ”Fifty Shades – I mørket”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fifty_shades_i_moerket.jpg
 Foto: UIP

De tryllebandt en hel verden, da de ramte biograflærredet i 2015 – og nu er de langt om længe tilbage.

I begyndelsen af februar vender Jamie Dornan og Dakota Johnson tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - I Mørket”, det næste kapitel i den erotiske filmserie.

Og nu har du mulighed for at vinde både fribilletter og masser af lækkert merchandise til filmen.

SE og HØR har nemlig fået fingre i en lækker præmiepakke, og der skal udtrækkes fem heldige vindere, der alle får:

2 stk. fribilletter til ”Fifty Shades – I mørket”

1 ”Fifty Shades – I mørket” bog

1”Fifty Shades – I mørket” soundtrack

1 ”Fifty Shades of Grey” DVD

Det enste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 9. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/fifty_shades_darker_3.png
 (Foto: UIP)

Jamie Dornan og Dakota Johnson er tilbage som Christian Grey og Anastasia Steele i “Fifty Shades - I Mørket”, det næste kapitel i den populære filmserie, baseret på det verdensomspændende bestseller-fænomen “Fifty Shades”.

Filmen bygger videre på historien, som tog sin begyndelse i “Fifty Shades of Grey”, som på verdensplan indtjente mere end $560 millioner.

En såret Christian Grey forsøger at lokke Ana Steele tilbage, men før hun vil give ham en chance til, kræver hun en ny aftale.

Langsomt vender tilliden og stabiliteten tilbage.

Men personer fra Christians fortid begynder at dukke op, fast besluttet på at ødelægge hans og Anas håb om en fremtid sammen.

I “Fifty Shades of Grey” mødte vi Oscar®-vinder Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford og Max Martini, som alle vender tilbage.

De får følgeskab af Oscar®-vinder Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote og Eric Johnson.

”Fifty Shades – I mørket” er instrueret af James Foley (“Fear” og “House of Cards”), og producerne er igen Michael De Luca, Dana Brunetti og Marcus Viscidi, sammen med skaberen af det kulturelle blockbuster fænomen E. L. James.

Manuskriptet er skrevet af Niall Leonard baseret på James’ roman.

Filmen får premiere 9. februar.

Du kan se en trailer herunder:

Sponsoreret indhold