Vind billetter og merchandise til ”Fast & Furious 8”

Foto: UIP

Er du vild med ”Fast & Furious”-universet? Og kunne du tænke dig at vinde både fribilletter og lækkert merchandise til den nye film?

Ja, så er dette en konkurrence, du må og skal deltage i!

SE og HØR har nemlig fået fingre i både fribilletter og merchandise til den længe ventede action-film ”Fast & Furious 8”. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne.

Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 30. marts.

De 10 heldige vindere får:

2 stk. biografbilletter

1 stk. soundtrack til den nye film

1 stk. BluRay med ”Fast & Furious 7”

Som fortsættelse til “Fast & Furious 7” – en af historiens hurtigste film til at omsætte 1 mia. $ på verdensplan og den sjette-mest indtjenende film overhovedet – kommer nu det nyeste kapitel i en af de mest elskede og holdbare filmserier nogensinde: ”Fast & Furious 8”.

Nu, hvor Dom og Letty er på bryllupsrejse, og Brian og Mia har trukket sig ud af legen – og resten af holdet er blevet benådet – er det berejste team ved at finde tilbage til normaliteten.

Men da en mystisk kvinde (spillet af Oscar-vindende Charlize Theron) frister Dom til at vende tilbage til den kriminelle verden, bliver de stillet ansigt til ansigt med en udfordring, der vil presse dem som aldrig før.

Fra Cubas kyster og New Yorks gader til de frosne ødemarker ved Barentshavet kommer den lille elitestyrke til at krydse frem og tilbage over kloden for at stoppe en anarkist, der vil slippe kaos løs over verden – og for at redde den mand hjem, som tømrede dem sammen som en familie.

I ”Fast & Furious 8” får Vin Diesel selskab af den faste stjerne-skare Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky og Kurt Russell. Ud over Theron byder serien velkommen til Scott Eastwood og Oscar-vinderen Helen Mirren.

Filmen er instrueret af F. Gary Gray (”Straight Outta Compton) og produceret – igen – af Neal H. Moritz, Michael Fottrell og Vin Diesel.

”Fast & Furious 8” får premiere 13. april.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close