Nyheder17. november 2016

Vind billetter og merchandise til ”Allied”

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter samt lækkert merchandise til Brad Pitts nyeste film ”Allied”. Deltag i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/allied_front.jpg
 Foto: UIP

Nu har du mulighed for at vinde både biografbilletter og merchandise til Brad Pitts nye film ”Allied”.

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter samt merchandise i form af paspunge og lommelærker.

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med 24. november.

Vinderen får 2 fribilletter, 1 paspung samt 1 lommelærke - og der skal findes 10 heldige vindere.

https://imgix.seoghoer.dk/allied_plakat.jpg
 (Foto: UIP)
https://imgix.seoghoer.dk/allied1.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/allied2.jpg

Om ”Allied”:

Casablanca. Året er 1942. Agenten Max Vatan (Brad Pitt) arbejder undercover som ægtefælle til den franske modstandsbevægelse spion pendant, Marianne Beausejour (Marion Cotillard), der arbejder undercover i den franske Vichy regeringsbygning.

Max må indrømme, at Marianne er noget af en legende i London og deres flirten bliver snart til virkelighed. Efter en farlig nordafrikansk mission beslutter spionparret at ende deres spionagedage for at gifte sig formelt og leve et mere stille og tilbagetrukket liv i England.

Max er overbevist om, at den kvinde, han har giftet sig med, sandsynligvis en nazi-spion – og han har brug for at finde ud af sandheden om hende.

På den stjernespækkede rolleliste ses foruden Bratt Pitt og Marion Cotillard også Matthew Goode (”The Imitation Game”), Lizzie Caplan, Charlotte Hope og Jared Harris.

Steven Knight har skrevet manuskriptet (”Hundredfodsrejsen”, ”Burnt” m.fl.), mens Robert Zemeckis har instrueret (”Forrest Gump”, ”Cast Away” og ”The Walk”).

Filmen er optaget i smukke locations i England, Frankrig og Nordafrika.

”Allied” får biografpremiere den 24. november.

Sponsoreret indhold