Nyheder24. januar 2017

”La La Land” nomineret til 14 Oscars: Vind billetter lige her

SE og HØR har fået fingre i 10x2 fribilletter til den helt store Oscar-favorit, ”La La Land”. Du deltager i konkurrencen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/93_lalaland_still_lll-d29-05187-r_print.jpg
 (Foto: Nordisk Film)

Med hele 14 Oscar-nomineringer er den romantiske musicalfilm "La La Land" en sikker kandidat til at blive den helt store topscorer, når årets Oscar-prisfest løber af stablen i slutningen af februar.

Og kunne du tænke dig at komme i biografen og se filmen? Ja, så er dette en konkurrence lige for dig!

SE og HØR har nemlig fået fingre i 10x2 fribilletter til ”La La Land”. Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne. Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 23. februar.

https://imgix.seoghoer.dk/la_la_land.jpg

”La La Land” var også spået til at være favorit blandt de Oscar-nominerede. Tidligere på året vandt filmen, der er instrueret af Damien Chazelle, hele syv Golden Globe-statuetter, blandt andet for ”Bedste komedie eller musical” og ”Bedste instruktør”.

Musicalfilmen handler om Mia (spillet af Emma Stone), der forsøger at slå igennem i Hollywood, mens hun samtidig arbejder på en café, og den unge pianist Sebastian (spillet Ryan Gosling), der drømmer om en at slå igennem med sin jazzmusik.

Mia og Sebastian mødes ved et tilfælde og forelsker sig hovedkulds i hinanden, men deres kærlighed og karriere bliver sat på en hård prøve.

Filmen får dansk premiere 23. februar.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold