Nyheder2. december 2020

Ville overraske kæresten: Hendes søde julegave-idé gik helt i vasken

Jasmine Skinner fra Newcastle i Englang mente bestemt, at kreative julegaver ville gøre kæresten glad i år. Men hun blev fælt skuffet, da hendes maleprojekt ankom med posten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jskinner.png
 Foto: Instagram/Twitter, @JasmineSkinner

Jasmine var ellers helt klar til at finde malegrej frem og pudse de kreative evner af, så hendes kæreste kunne få en særlig, hjemmelavet og helt speciel gave til jul:

Et portræt af sig selv, malet efter tal.

Gennem en hjemmeside, hvor man indsender sine egne private fotografier, bestilte hun et såkaldt paint-by-numbers-maleri af sin kæreste.

Mange vil nok kunne huske farvelægningsmetoden fra de var børn, hvor man udfyldte felterne alt efter hvilke tal, der stod i dem.

Men den unge kvinde nåede ikke langt med det hyggelige projekt. Da billedet ankom, kunne hun slet ikke stoppe med at grine.

Kærestens ansigt på portrættet var ikke ligefrem... Vellignende.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/en26nyyxeayasxa.jpg
 Foto: Twitter, @JasmineSkinner

Ikke helt godt (Foto: Twitter, @JasmineSkinner)

”Jeg tisser i bukserne af grin over, at jeg prøvede at være sød og give min fyr et portræt, og så ser det sådan her ud, hahahaha, glædelig jul, min skat,” skriver den skuffede køber på Twitter.

"Tænk at jeg har betalt"

Jasmine Skinner er dog – heldigvis – ikke typen, der ikke fuldender sine projekter, så hun farvelagde det uheldige billede. Men det færdige resultat imponerer hende heller ikke synderligt.

”Hvorfor har de gjort hans hud så mørk? Jeg tuder,” skriver hun i kommentarerne, hvor det viser sig, at hun ikke er alene om oplevelsen.

”Jeg ville gøre det samme for min mand, og det endte sådan her,” skriver en af hendes følgere, som poster et tilsvarende underligt portræt, som også skal farvelægges efter felter med numre på.

”Tænkt jeg har faktisk betalt for det her, jeg fatter det ikke,” skriver Skinner videre, mens hun tilsyneladende ikke kan stoppe med at le af det uheldige juelagaveindkøb.

Stakkels Jasmine skal nu nok på udkig efter nogle alternative julegaver til kæresten - og måske holde sig fra netshopping.

Sponsoreret indhold