Nyheder 21. oktober 2021

Vildt talent: Skriver kontrakt med fodboldklubben Arsenal som fireårig

Zayn Ali Salman er kun lige fyldt fem år. Men hans fodboldkarriere tegner allerede rimeligt godt
Foto: Instagram, Zayn Ali Salman

Med utrolig fart og med et sjældent hurtigt benarbejde får lille Zayn bolden fra den ene ende af banen til den anden. Som bare fireårig skrev han kontrakt med talentprogrammet i den Londonbaserede fodboldklub Arsenal. Og nu er han således del af deres såkaldte pre academy.

Den unge fyr, som stadig gik i børnehave, da foldboldagenterne fik øjnene op for ham, er samtidig den yngste rekrut i klubbens historie.

Ifølge talentspejderens fra Arsenal, Stephen Deans, giver den lille drengs plads på talentakademiet god mening.

 

- Han laver ting, han ikke burde være i stand til. Måden, han ramte bolden på, så alt for skarpt ud til en på hans alder, fortæller han, før han til BBC fortsætter:

- Jeg fik at vide, at han kun var fire år, og jeg tænkte: ”Det er bare løgn. Han kan ikke være i børnehave, ham her. Så tog jeg kontakt til hans forældre.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Instagram kan man med egne øjne få syn for Zayns talenter. Her dribler den bedårende lille knægte sig udenom spillere, der er dobbelt så gamle som ham.

Han far fortæller også til BBC, at han vidste fra det øjeblik, han så sin søn for første gang, at han var noget særligt.

- Man kunne se, at han var meget stærk allerede fra en virkelig ung alder. Hans balance var utrolig, siger han.

Sponsoreret indhold