Nyheder26. december 2013

Vildt forelsket

Efter 18 år sammen er hustruen Tina Bilsbo stadig hans drømmekvinde
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/1a438f844df94fe0bb3405fef57d5780.jpg
 Foto: All Over



-Jeg er fuldstændig forelsket i min kone. Det kan jeg sige med sikkerhed! Fortæller Lars Hjortshøj.
Det er ellers sjældent, at en ægtemand efter godt og vel 18 års parforhold bruger ordet "forelsket", men han og Tina Bilsbo har fundet deres helt egen opskrift på ægteskabelig lykke:

- Tina og jeg er helt enormt glade for hinanden, men vi har også regnet ud, at vi ikke skal sidde lårene af hinanden. Der er nogle ægtepar, der mener, at de skal lave alt sammen, og det slider kolossalt på et parforhold. Man skal give plads og tid til, at begge parter kan udfolde sig.

Lars skifter aldrig Tina ud. Læs hvorfor

Det er da heller ikke, fordi mor og far Hjortshøj kommer til at kede sig i hinandens selskab.
- Vi har stadig en hulens masse at snakke om, så vi går ikke kolde for samtaleemner lige foreløbig - det kan jeg godt love dig. Der bliver talt utrolig meget hjemme hos os. Der er altid nogen, der siger noget. Det er en meget snakkesalig familie, morer Lars sig.


Det handler i høj grad også om, at de ifølge Lars begge er i konstant udvikling.
- Det er fedt, at når jeg får tanken "Hvordan kan man være sammen så længe?", så tænker jeg på, hvor dejligt det er, at min hustru ikke er den samme som hende, jeg forelskede mig i. Jeg er stadig forelsket i hende, men hun har udviklet sig. De grundlæggende træk, jeg faldt
for, har hun jo stadig, men hun har gennemgået en kolossal udvikling, som har resulteret i, at det er en helt anden kone, jeg har i dag. Og jeg elsker, at vi giver hinanden plads til at udvikle os. Vi oplever ikke hinanden som forhindringer eller undskyldninger for vores eget liv, afslutter den 46-årige skuespiller.

Standupperen måtte slippe kassen for sit nye hus med udsigt til Furesøen


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/922dc73404384a669eb2af85a5f158b1.jpg


Det lykkelige ægtepar (Foto: All Over)



Sponsoreret indhold