Nyheder2. juni 2022

Vildt åbningstilbud: Her kan du få benzin for 9,99 kr. literen

Der ventes lange køer, når en tankstation i tre timer kommer til at sælge benzin til bare 9,99 kr. literen
Benzinpriser
Pengene fosser ud af kontoen, når der skal tankes benzin.
 Foto: Colourbox

Bilejere har ekstra ondt i pengepungen for tiden: Benzinpriserne stiger, og der er ikke udsigt til, at de falder lige foreløbig.

I skrivende stund nærmer benzinpriserne sig hastigt de tyve kroner literen, så de fleste bilejere tænker sig nok om en ekstra gang, inden de svinger Dankortet og fylder tanken.

Men i Ribe gør bilisterne sig nok klar til at holde i kø for at gøre sig noget af et kup.

Ifølge JydskeVestkysten åbner der en ny Shell-tank på Troelsvej, og fredag den 10. juni kommer der til at være nogle ret så vilde åbningstilbud.

Mellem klokken 14 og 17 vil der blive solgt benzin og diesel til bare 9,99 kroner literen. Og som om det ikke var nok, kommer der også til at være gaveposer med mini-Ferrarier til børnene, mens de 250 første i køen får en gratis bilvask.

– Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum. Det kan jo være meget rart lige at vide på forhånd, hvis man planlægger at køre i området næste fredag, udtaler retaildirektør Søren Møller Maretti til JydskeVestkysten.

Sponsoreret indhold