Nyheder5. september 2016

Vilde Mille glæder sig til 'Vild med dans'

Dejlige Dinesen lægger ingen bånd på sig selv – tværtimod er hun parat til at smide hæmningerne i favnen på sin nye partner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_15.jpg
 Foto: Claus Poulsen)

Lidenskabelig pasodoble. Forførende rumba. Og sexet samba.

Mille Dinesen, 42, er frisk på det hele, når hun fra fredag den 9. september springer i stramt satin og tætsiddende tyl på Danmarks mest berømte dansegulv.

– Det er skønt og vidunderligt, og jeg er så glad for at skulle være med.

https://imgix.seoghoer.dk/2_18.jpg

– Nu passede det endelig i sol, måne og stjerner, at jeg kunne være med, fortalte Mille Dinesen, 42, som før har takket nej, når ”Vild med dans” har budt sig til. (Foto: Claus Poulsen)

Alle dansene har noget, men sådan en temperamentsfuld pasodoble eller sensuel rumba – det glæder jeg mig til, storsmilede ”Rita”-stjernen, da SE og HØR mødte hende ved pressemødet forud for årets ”Vild med dans”-sæson.

Her måtte Mille klare ærterne alene – hendes nærmeste de kommende to en halv måned, Mads Vad, var forhindret af danseskolejob i Jylland.

– Jeg er vild med Mads! Han er pissedygtig, og så er han jo høj!

Det er så sjældent, jeg skal kigge op på mænd, så jeg føler mig endnu mere feminin, jublede Mille, hvis partygen tegner godt for årets nattefester.

– Jeg danser natten lang, hvis musikken er god, lovede laberheden.

https://imgix.seoghoer.dk/3_16.jpg

Netstrømper, numsevrik og narrestreger natten lang. Nøjagtig som Søs Egelind kommer vi til at nyde Mille Dinesen fra helt nye sider, når Mads Vad byder op til dans. (Foto: Claus Poulsen)

null

Sponsoreret indhold