Vilde med andres aflagte kluns

Sarah Grünewald og Oh Land er blandt de mange kendisser, der poserer i genbrugstøj

Sarah Grünewald og Oh Land er blandt de mange kendisser, der poserer i genbrugstøj

Foto: Sean McMenomy, Signe Vilstrup, Røde KorsBåde Sarah Grünewald og Oh Land brillerer til det der med at finde lækkert tøj og fede sko og smykker og så sætte det sammen på den helt rigtige måde.

Og nu løfter de to hotte kvinder slører for, hvor de shopper. Og modsat hvad man skulle tro, er det ikke kun dyre designerbutikker og stormagasiner, der får besøg af Oh Land og Sarah Grünewald.

- Jeg synes, det er vigtigt, at vi i denne her 'brug-og-smid-væk-kultur' får mere fokus på at genbruge og på at udnytte materialerne maksimalt. Jeg går selv rigtigt meget i genbrug, og jeg donerer masser af tøj fra musikvideoer og koncerter til Røde Kors, siger Oh Land.

LÆS OGSÅ: Nik overrasker: Vild med genbrugstøj


Kigger man på Oh Land, er der ingen tvivl om, at man kan være hot i genbrug (Foto: Signe Vilstrup, Røde Kors)

Sammen med Sarah Grünewald og en lang række andre kendisser såsom Nik og Jay, Emma Leth og Joe Moe poserer hun i Røde Kors' nye modemagasin STIL, som kan fåes gratis i genbrugsbutikker fra i dag.

LÆS OGSÅ: Se Oh Land kun dækket af Dannebrog

Velgørenhedsorganisation vil i forbindelse med deres 150 års jubilæum gerne sætte fokus på, at genbrugstøj kan have et langt liv og samtidig hjælpe mange mennesker. Det vil magasinet STIL ifølge Røde Kors være med til at vise.


Sarah Grünewald er ligeså laber som altid i aflagte klæder (Foto: Sean McMenomy, Røde Kors)

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald vil giftes på rådhuset

Ligesom Oh Land er fotomodel og TV-vært Sarah Grünewald stor fan af genbrugsguld. Noget hun måske har samlet op under sin tid som model ude i Europa.

- Man kan finde nogle fede ting i genbrugsbutikkerne, som ikke er andre steder. Man kan supplere sin garderobe med små ting, der har meget personlighed. Og jeg synes faktisk genbrugstøj er undervurderet i Danmark. I Berlin og Paris er det virkeligt populært, siger hun.

LÆS OGSÅ: Se prinsesse Athena i genbrugsdåbskjole


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close