Nyheder26. januar 2023

Vilde billeder! Ophørsudsalg skaber MEGAKØ hos Aldi

De første Aldi-butikker er allerede lukket, mens ophørsudsalget trækker lange køer efter sig
Der var kø allerede før åbningstid ved Aldi i Albertslund på første ophørsudsalgsdag. 
Der var kø allerede før åbningstid ved Aldi i Albertslund på første ophørsudsalgsdag.
 Foto: Privatfoto

Det er svært at stå for et godt tilbud, og det må man sige, at Aldi kører med for tiden.

Supermarkedet, som i december annoncerede, at det er færdig i Danmark, skal af med de sidste varer og det har banket priserne i bund.

Men med lave priser kommer godtfolk til, og det har kunne ses på butikskøen i flere Aldi-butikker. Her har folk stået i kø udenfor i kulden allerede før åbningstid.

Nye tilbud fra i morgen

SE og HØR har været i kontakt med Aldi, der må indrømme, at salget er gået bedre end ventet.

- Vi har indtil nu lukket 11 butikker, som har kørt ophørsudsalg. Alle steder er udsalget gået over al forventning, og butikkerne har været nødt til at lukke før først annonceret, fordi der blev hurtigere udsolgt, end vi havde regnet med, siger kommunikationschef hos Aldi, Louise Wendelbo.

De 11 lukkede butikker fordeler sig i Jylland og på Sjælland.

Kø og tomme hylder i Aldi

I morgen, fredag, vil ophørsudsalget begynde i 19 yderligere butikker. Der vil være åbent så længe lager haves, men sidste åbningsdag vil her være den 2. februar.

Skal man have en del af udsalgskagen, bør man stille vækkeuret, mener Louise Wendelbo.

- Mange kunder er klar fra morgenstunden, når vi åbner. Så hvis det går, som vi har set i de første 11 butikker, så skal man ikke vente for længe med at komme forbi.

- Vores erfaring er, at friske madvarer (mejeri, fersk kød, pålæg, frugt & grønt), basisvarer med lang holdbarhed (olie, ris, pasta, mel og så videre), toiletpapir og dyremad er de varer, der ryger først og i langt de fleste tilfælde bliver udsolgt på minus 30 procent, siger kommunikationschefen.

Fra onsdag er der sågar hele 70 procents rabat på varerne. Her er det typisk blandt andet øl, sodavand og slik, der er tilbage på hylderne.

Få det fulde overblik over, hvilke butikker, der har ophørsudsalg, her.

Sponsoreret indhold