Nyheder12. januar 2022

Vild morgen: Slog øjnene op til en positiv coronatest og kæmpe lottogevinst

Hele følelsesregisteret var i spil hos en familie på Sydsjælland, som en morgen både fik en god og en dårlig nyhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lotto_3.jpg
 (Foto: Danske Spil)

Som så mange andre morgener tjekkede en mand fra Sydsjælland sin telefon, da han vågnede. Men det, han slog øjnene op til anden juledag, var alt andet end normalt.

Og man må sige, det både var en meget dårlig og meget god nyhed, der ventede på ham på hans smartphone.

- Da jeg vågnede d. 26., lå der både en positiv coronatest og et par beskeder fra Danske Spil, som fortalte mig, at jeg havde vundet nogle småbeløb i VikingLotto.

- Derefter tjekkede jeg min mail, hvor der også lå noget fra Danske Spil. I den mail stod der, at jeg havde vundet en million, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym, i en pressemeddelelse til Danske Spil.

Selvom det positive Lotto-svar stod soleklart med sort på hvidt, så troede sydsjællænderen ikke på det til at starte med.

- Jeg kiggede lidt på mailen og ledte efter noget der indikerede, at det var en form for reklame. Det var måske fordi, jeg allerede havde fået to SMS’er om de små gevinster, men ikke nogen om, at jeg havde vundet en million, at jeg var meget skeptisk, griner vinderen, der ellers meget sjældent spiller Lotto.

Hel ualmindelig morgen

Da han indså, at den var god nok, begyndte han bare at grine fjoget for sig selv.

- Eftersom min kone og datter stadig sov, fortsatte jeg min morgen, satte lidt kaffe over og blev ved med at smågrine. Det var på en måde en helt almindelig morgen, som var helt ualmindelig. Det var meget uvirkeligt, fortæller han.

Da hans hustru vågnede, gav han hende først den dårlige nyhed: At han havde coronavirus. Julestemningen var dog kun ødelagt for en stund, for nyheden om millionen fik igen mundvigene til at vende opad.

- Vi har været på Maldiverne før, og det var en kæmpe oplevelse. Men det er jo ikke gratis. Så vi har talt om at tage afsted igen, hvis vi vandt i Lotto. Så jeg spurgte hende, om vi rigtigt nok havde lavet den aftale. Det sagde hun selvfølgelig ja til, og så kunne jeg fortælle, at vi skal afsted. Og så blev der stille, fortæller den glade sydsjællænder.

Udover en tur til Maldiverne, så vil ægteparret gerne bruge penge på at afdrage på et lån, forsøde hverdagen og sætte en ejendom i stand. De drømmer blandt andet om en ny terrasse og et vildmarksbad.

Sponsoreret indhold