Nyheder 26. august 2011

Vild med sex-flirt

Dansemusen Thomas Evers tilbød mand intimt og diskret samvær. Læs den vilde chat her (ADVARSEL: Stærkt sprogbrug)
Af af
Foto: All Over

På de bonede gulve i "Vild med dans"-studiet ligner han mors dreng, og på de røde løber smiler han altid kækt i selskab med sin samlever Ronnie.

Men under den søde facade er danser og folkeeje Thomas Evers Poulsen en frækkert af format. SE og HØR kan nu afsløre, at den 33-årige kendis-bøsse har tilbudt frække sexmøder med flere fyre gennem dating- og sexsiden Grindr, som kan hentes som såkaldt "app" til iPhone.

Slibrigt tilbud

På rundtur i det jyske med cykelholdet Christina Watches-Onfone sidste fredag var Thomas således trængende og gik først på eftermiddagen online, hvor han hurtigt fik gang i en saftig chat.

"Hmm hvor er du ca.?? Jeg er i bruuns galleri", skrev den kåde danser bl.a. efterfulgt af et billede og et særdeles slibrigt tilbud om sex.


Thomas Evers virker meget interesseret i et møde med denne fyr. Han sender sågar et billede af sig selv


Der er ingen tvivl om Thomas Evers' lyster

Forsvarsposition

Da SE og HØR kontakter Thomas Evers, indrømmer han da også blankt: - Ja, det er rigtigt, jeg var i Aarhus og i Bruuns Galleri.

Vi var oppe at skyde nogle billeder med cykelholdet, svarer Thomas, som er nyudnævnt mentaltræner for sin tidligere "Vild med dans"-partner Christina Hembos nye satsning.

- Okay, kender du det, der hedder Grindr?

- Øh, ja, det er det der, man kan få på iPhone, ikke? Spørger Evers retorisk, før han farer helt i forsvarsposition, da SE og HØR konfronterer ham med den lumre chat.

Det er ikke mig

- Jeg er dybt chokeret. jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige. Men det gør mig da super utryg, hvis nogle sender billeder af mig og bruger mit navn, siger han.

- Men du kan godt se, det er påfaldende, at du befandt dig nøjagtigt samme sted på samme tidspunkt?

- Jo, det kan jeg da sagtens se er yderst mystisk og påfaldende, når jeg har været i Bruuns Galleri på det tidspunkt.

- Men du fastholder, det ikke er dig?

- Seriøst nej, altså seriøst nej, det er ikke mig, forsvarer Thomas sig.

Ikke første gang

Sexbeskederne fra det jyske storcenter er dog ikke et enkeltstående tilfælde. SE og HØR erfarer, at Thomas Evers tidligere, for knap et halvt år siden, også tilbød sexmøder med unge friske fyre via Grindr.

Dengang understregede dansefrækkerten på det kraftigste, at mødet skulle foregå "super diskret", og det er der mere end én god grund til.

Læs også: Dropper Vild med dans
Sponsoreret indhold