Vild med galante dansere

De danseglade mænd er åbenbart ret galante...

De danseglade mænd er åbenbart ret galante...

Foto: All OverDet er kun knap tre måneder siden, de professionelle dansere i Vild med dans for første gang stod overfor deres kendte partner. Men på de tre måneder har parrene lært hinanden rigtig godt at kende.

Nogle af de ting, danserne har lært om deres celebre partnere, kommer dog bag på dem - for eksempel har både fodboldspilleren Mads Laudrup og komikeren Uffe Holm overrasket som gentlemen.
- Mads er utrolig kærlig. Han henter vand til mig og the og kaffe og holder døren. Han er faktisk en rigtig gentleman, selvom han måske ikke umiddelbart ligner sådan en. Det er så dejligt, når man knokler hele tiden, siger danserinden Claudia Rex.

Også Karina Frimodt har været heldig med sin partner, der kan meget andet end at få hende til at grine.
- Uffe er en rigtig gentleman. Han er meget betænksom, og han et meget kærligt menneske. Jeg har haft to rigtig svære, hårde uger personligt, og han har bare været så sød og virkelig støttet mig. Og så er jeg overrasket over, hvor meget han går op i at danse, og hvor meget han vil det her, fortæller hun.

Se galleriet med Søde Claudia Rex og hendes vilde udvikling

Den tidligere fodboldspiller, Allan Simonsen, har taget fusen på sin partner ved at være meget ærlig.
- Det kom bag på mig, at han så hurtigt åbnede sig overfor mig. Han er en lidt lukket person normalt, men jeg tror, vi begge har følt en tillid til hinanden fra starten, siger Sofie Kruuse.

Bordtennisspilleren Mie Skov har ligeledes imponeret med sin tillidsfulde attitude.
- Mie har overrasket mig ved den måde, hun har åbnet sig på rent personligt. Det er helt vildt. Den pige, jeg fik ind i træningslokalet til at begynde med var meget mere lukket og drenget, og vant til at gå i en isoleret verden. Og jeg var faktisk nervøs for, om jeg kunne åbne hende op, så man kunne mærke hende, for jeg ved, at det er noget, der betyder noget for seerne. Men hun giver virkelig alt, og det overrasker mig, siger hendes partner, Mads Vad.

Til gengæld er skuespillerinden Mathilde Norholt meget privat, og det var en overraskelse for Thomas Evers Poulsen, der svinger hende rundt i danseshowet.
- Det kom helt vildt bag på mig, at hun er så stille, som hun sagde, at hun var. Jeg tænkte "ej, hold nu op", men hun er bare virkelig privat og stille. Og derfor er det også vildt, at vi har taget så store skridt, siger hendes partner.

De fem par skal på gulvet igen fredag klokken 20.00.


Anne Laxholm boede hos sin døde morUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close