"Vild med dans"-vinder sænker prisen på Hellerup-hjemmet

Sara Maria Franch-Mærkedahl har sat sin lejlighed til salg.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har sat sin lejlighed til salg.

Foto: Bjørn & Frederiksen

Der er ikke længe til, at der igen bliver kåret en danse-vinder af TV2's fredagsprogram "Vild med Dans", og endnu et dansepar dermed kan smykke sig med sejrs-titlen - den femtende i rækken.

Skruer man tiden tilbage til sæson 11, var det Sara Maria Franch-Mærkedahl, der med dansekyndig assistance fra Silas Holst valsede sig ind på en førsteplads.

Men selvom vejrvært, model og børnebrand-indehaveren har kastet sig over en ny arena, er hun ikke nået helt til vejs ende på den - endnu.

For i august satte Sara Maria Franch-Mærkedahl sin lejlighed til salg, og nu har hun taget et velbenyttet sælger-kneb i brug for at tiltrække sig mere opmærksomhed hos køberne: prisen er sænket.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst.

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst med trofæet i hænderne efter sejren i "Vild med dans". Foto: Claus Poulsen

Dermed er det nu muligt at erhverve sig hendes cirkus-inspirerede hjem for 3.295.000 kr. - hvilket er 200.000 kroner mindre end det, hun udbød den til salg for. Det skriver Boliga Kendte.

Egen have og stuklofter

Sara Maria Franch-Mærkedahls lejlighed er 71 kvadratmeter stor med både stuk og plankegulve. Der er blandt andet en stue og to værelser - og så ligger den i Hellerup lidt nord for København.

Artiklen fortsætter under billedet...

"Vild med dans"-vinderens 71 kvadratmeter store lejlighed er sat til salg. Foto: Bjørn & Frederiksen

Hun er dog ikke den eneste sælger, der må sænke prisen på boligen.

Tal fra Boliga.dk viser, at flere og flere lejligheder både på landsplan og i Gentofte Kommune - som Hellerup hører under - bliver sat ned i pris. I sommer var det således lige over 40 procent af de udbudte lejligheder i den nordsjællandske kommune, der havde fået en ny pris påklistret, mens det et år tidligere var knap 30 procent.

Se lejligheden her.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close